joi, 25 iulie 2013

VECTORIZARI



Vectorizare sigle / logo-uri / imagini / desene / harti / …
Vectorizarea imaginilor, este operatie esentiala cind vine vorba de o grafica de calitate, de printuri de mari dimenisuni, de taiere la cutter plotter, de modificarea unei carti de vizita, a mapelor de prezentare, etc…
… de vectorizare avem nevoie
  • cand s-a pierdut formatul vectorial al unui logo, a unei carti de vizita, etc.;
  • cand se doreste sa se  aduca modificari unei imagini, matrite, etc.;
  • cand se doreste sa se modificati culorile;
  • cand se doreste a se face  printuri de mari dimensiuni;
  • cand un document este scanat si se doreste marirea sau micsorarea;
  • cand se doreste o modificare a  unui simbol fara a se pierde din claritate.
  • cand dorim taierea la cutter plotter
  • cand dorim sa facem gravura pe anumite obiecte
  • si in multe alte situatii
La grafica bitmap imaginile sunt alcatuite din puncte de diferite culori, tiparirea facanduse “asa cum este” cu posibilitati minime de interventie asupra culorii. Acest tip de formate au nevoie sa fie exportate la o rezolutie de minm 300 dpi, pentru rezultate optime. In grafica vectoriala imaginile contin "obiecte" descrise de curbe matematice, imaginile fiind perfect definite. Culorile de umplere si ale contururilor sunt proprietati ale acestor obiecte, complet editabile. Grafica vectoriala este usor modificabila.
O sigla poate fi reprodusa in format vectorial daca in formatul tip bitmap pastreaza toate detaliile dupa care urmeaza sa se faca vectorizarea (contururile sunt clare). Altfel, reproducerea poate sa nu fie exacta. Pentru o reproducere cat mai buna calitativ in cazul textelor sau a siglelor unde apare text ar fi ideal sa mi se puna la dispozitie fontul (sau denumirea lui) cu care a fost facuta sigla.
Realizez  vectorizari  manuale sau cu programe dedicate. Realizez vectorizare pentru logo-uri existente. Reproducerile se realizeaza manual asiguranduse reproducerea tuturor detaliilor vizibile in fisierul bitmap, .jpeg, .tiff a materialele grafice pe care mi le puneti la dispozitie pentru sigle, logo-uri, semnaturi, desene, imagini, tatuaje, harti, carti de vizita, foi cu  antet, mape prezentare, stampile, etc., in culori RGB, CMYK, Pantone.
Fisierele grafice se livreaza in format CorelDRAW, PDF, JPG sau TIF (in functie de solicitarea clientului), needitabile sau partial editabile, numai in forma finala, asa cum au fost aprobate de catre client, exceptie facand siglele si elementele grafice special comandate in vederea vectorizarii, care vor fi editabile. Nu se livreaza individual (separat) elementele componente ale machetei finale aprobata de catre client.
• Imaginile incluse in machetele grafice, nu vor fi livrate separat, decat la cerere si contra cost, conform ofertei pentru prelucrare imagini si doar in forma finala TIF sau JPG, nu pe layere.
• Pentru toate serviciile de Grafica / Vectorizare / Scanare / Prelucrare imagini, se lucreaza on-line, atat prezentarea, cat si livrarea.
• In cazuri exceptionale, in care trebuie sa ne furnizati materiale ce nu pot fi trimise pe mail, le vom ridica aceste materiale de la sediul dvs. (in Bucuresti), sau le puteti aduce personal la sediul nostru cu programare inainte sau trimite prin Curier sau Posta (pentru clientii din tara).
• Materialele fizice tiparite sau de alta natura, le vom livra GRATUIT la sediul dvs. in Bucuresti si contra cost, in alte localitati.



PRETURILE
VECTORIZARE sigle / logo-uri / imagini / desene / harti
-          18 – 60 euro/imagine (in functie de complexitate) fara TVA

SCANARE imagine
-          3.5 euro / imagine fara TVA

PRELUCRARE imagine
-          imagini - de la 5 euro / imagine ... pret in functie de complexitate (corectie culori, contrast, redimensionari, trucaje, tifetari, reconditionare digitala a fotografiilor vechi, efecte de "invechire" a imaginilor / sepia)

-          preturile sunt exprimate in euro nu contin TVA-ul
-          facturarea se va face in lei, la cursul BNR din ziua facturarii
-          preturile sunt per imagine, NU per ora de lucru. Astfel, o sa fiti siguri ca nu platiti ore de lucru "umflate"!!!
Modalitate de plata:
-          50% in avans / 50% la livrare pentru comenzi de peste 500 lei +TVA
-          100% in avans, pentru comenzi mai mici de 500 lei +TVA
-          pentru platile in avans numerar benecifiati de un discount de 3%
-          plata se poate face numerar / transfer bancar